Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    10982
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Dat ding is uit de jaren 20. @Drs. IJzerbout heeft hem eigenhandig in elkaar gesoldeerd 😂
  2. Voor als je even niets te doen hebt.
  3. Ik heb een PM van SIMP mogen ontvangen. Geen idee eigenlijk waar hij op reageert maar ik wil hem jullie niet onthouden. 😂
  4. Vreemd genoeg heb ik het woord "drukknop" nergens in mijn reactie gebruikt. Maar misschien kan je onze kennis vergroten door ons deelgenoot te maken van jouw ongekende kennis en de verschillen in functie tussen een schakelaar en een drukknop uit te leggen?
  5. Is het een Samsung? Ik heb mijn TV net vervangen. Samsung purple screen
  6. Is dit een Belgisch of een Nederlands topic? In de documentatie van een een online boekhoudprogramma lees ik dat je zonder KvK nummer geen facturen mag maken. In dat geval gebruik je kwitanties. Er zijn wat voorwaarden aan zo'n kwitantie. Bijvoorbeeld moet duidelijk zijn wat je aan wie geleverd hebt. En mogelijk ook de lay-out van de kwitantie. Het bedrijf mag de kwitantie in de boekhouding opnemen en jij moet nog steeds een nette administratie bijhouden van je kwitanties en overleggen aan de belastingdienst wanneer daar om gevraagd wordt.
  7. Nadat ik al die warpraat van @simp gelezen had gingen mijn hersenen op tilt met een reboot tot gevolg. En dat zonder relais, verwisselbare schijven die daar niet voor bedoeld zijn, 20 USB aansluitingen aan de voorkant en katten op mijn toetsenbord. Zou het een Wifi virus zijn? Snappen jullie het nog? 🥴
  8. Ik val van de ene verbazing in de andere. Waarom moet die computer helemaal uit? Maak een PC in een Mini-ITX kastje. Op je bureau. Aan/uit schakelaar zit op de voorkant. Niks meer bukken.
  9. Psychosammie

    WhatsApp

    Voor zover ik weet wordt je daar ook niet vrolijk van. Op je kaart kan je minder attributen kwijt dan in het telefoon geheugen. Dus eigenlijk de opslag op de SIM helemaal niet gebruiken.
  10. Ja, maar dan blijft die Sonoff switch weer aan staan hè! 😂 En niemand vraagt zich af welk hoger doel @simp nu weer heeft bedacht?
  11. Ik ben al afgehaakt! En dan nog al die vervolgstappen. Windows Downloaden Installeren Starten en werken maar!
  12. Heeft iemand al wat ervaringen met een Omada netwerk? Ik overweeg de aanschaf van de ER7212PC.
  13. Bij de betere slager kan je gewoon paardenworst halen. Haal regelmatig een hele.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...