Ga naar inhoud


sattv4iedereen

Lid
  • Items

    7128
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    21

4 Volgers

Over sattv4iedereen

  • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Contact methoden

  • Skype
    sattv4iedereen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hi, Ik zit met een vervuilende lens ( lazer), en wil bijna geen cd meer afspelen. Vroeger heb ik dat nog gedaan met ontsmettingsmiddel alcohol, maar dan was hij helemaal voor de kliko, leesde niks meer. Ik heb nog gehoord, dat die soms uit plastiek bestaat, en tegen geen alcohol kan. Met wat kuisen Julie deze?
  2. Nee hé. Hoeveel verzendkosten moet ik dan niet betalen, en heb dan nog geen smartwatch met sim support.
  3. Heb ik reeds gedaan, en kreeg enkel als antwoord dat ik hem mag terugsturen.
  4. Hi, Ik heb een chinese smartwatch gekocht met simkaart mogelijkheid. Nu werkt die wel via mijn telefoon perfect maar via de simkaart, kan ik enkel bellen, en niet opgebeld worden. Is dit probleem gekend? Base werkt niet, en bij neibo, kan je enkel bellen. Woe weet raad?
  5. Vroeger hadden we 9 zenders toen we klein waren, maar de programma's waren veel beter. Nu zijn het copy van hetzelfde. Blind getrouwd Blind gekocht Blind aan een job beginnen en wat heb je nog al niet. Allemaal meuk op die zenders. Ik heb al veel zelfs analoog zenderwijzigingen gekend. Maar canal digitaal is goed bezig om op satelliet brol door te geven, van zenders dat alleen het geld telt. Ze zijn aan mij meer dan 30€/maand kwijt aan abonnement geld.
  6. Ik geraak er niet aan uit, wat het probleem is?
  7. Maar in West Vlaanderen een km of 20 van kortrijk meen ik te zien dat het signaal zwakker is.
  8. Gaat het hier over Apple toestellen? Dan ja. Op een android geen probleem. Zolang die voetballers zoveel geld opstrijken, kost het veel. En dan die bedragen dat ze betalen om elkaar te beconcurreren. Ze zijn hun eigen graf aan het graven. Ook zonder die illegale iptv. 5 95 vindt ik Ok voor hbo max, maar Netflix is te duur. Sorry voor Netflix hè En ik durf toegeven dat ik een 24h testlijn heb gedaan, maar dat kan de legale providers niet benaderen. In primetime niet te bekijken. Ik betaal voor de canal+ app, en dat is Ok.
  9. Meestal lukt dat niet meer, er is een serieuze oorlog tussen google en add blokkers.
  10. Hi, Nu steeds meer straemingsdiensten beschikbaar zijn, vroeg ik mij hetvolgende af: Wie vindt linaere tv oubollig? of wil je weer meer linaere tv? Of zeg je: Straemen is als een geschenk uit de hemel en wil nog meer straemingsdiensten. Wil je dat linaere tv zo rap mogelijk op kabel en iptv moet worden opgedoekt, en willen we allemaal kiezen wanneer we naar onze soap willen kijken. Graag een gezonde discussie over linaere tv al of niet oubollig?
  11. Beetje top offic maar een algemene reactie op divers schrijven hier. De zenders willen steeds meer geld om doorgestuurd te worden, om meer te verdienen. Langs de andere kant, zijn ze met hun eigen app gratis te zien. Sorry. Maar dat begrijp ik zo niet, maar dat zal aan mij liggen.
  12. Iedere muziek clip begint met reclame. Dus meestal reclame tussen 2 liedjes. Niet echt bevorderlijk om te kijken.
  13. Nee, maar steeds meer € vragen voor minder. Straks mogen ze hun faillissement aanvragen. T'is niks meer.
  14. Schandalig dat M7 die heeft weg gerukt van satelliet. Wat zal M7 straks nog zijn op sat? Commerciële meuk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...