Ga naar inhoud


Drs. IJzerbout

Lid
  • Items

    10725
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    181

5 Volgers

Over Drs. IJzerbout

  • Verjaardag 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
  • Interesses
    Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente bezoekers van dit profiel

646133 profielweergaven
  1. https://www.facebook.com/share/r/EEzjY1FpWQTpZyCG/?mibextid=UalRPS
  2. Als ratten die 14 of 18 volt met hun smoel aanknagen dan krijgen ze een beste opflikker. Wij hadden vroeger een konijn en die liep in onze woonkamer los rond en was daar ook goed in.
  3. Als “onze Max” de grote prijs van Abu Dhabi komt tijden rijden en het wereldkampioenschap verliest, dan neem ik hem mee naar dit café. Daar kan ie dan z’n taalkeuze de vrije loop laten en schelden dat het een lieve lust is.
  4. Is dit een Triax? Met een beetje lap & pleisterwerk is hier zeker nog wel wat aan te doen. 😳🫢🤗
  5. Wat verdient ie ook alweer? Ik denk, of beter gezegt, weet het beter dat ie mooi blijft doorrijden.
  6. „Onze Max“ dreigt met terugtreden uit de Formule 1 vanwege die straf die hij voorgeschoteld kreeg omdat ie ruige taal gebruikte. Nou, dat moet ie dan maar doen. Ik zal er niet minder om slapen. Hij is dus nog steeds niet uit de puberteit gekomen. 🤭🤭 https://www.n-tv.de/sport/formel1/Verstappen-droht-mit-Ruecktritt-und-meint-es-ernst-article25258837.html
  7. De dikte van het diëlektricum bepaalt de karakteristieke impedantie van de coaxkabel. In normaal (signaaltransport) bedrijf is de verkortingsfaktor niet relevant.
  8. Huhhh? Watblief? Hangt helemaal van je bank of finance provider af.
  9. @Sprietje: Heb jij deze schotel gemonteerd? Met het africhten zul je nog wel even bezig geweest zijn.
  10. Waarom heb ik nooit problemen met betaling via mijn debit/credit/paypal/bankkaart/overmaken ? Dit is nog nooit misgegaan. Ik snap niet dat mensen huiverig zijn. Gewoon je gezonde verstand gebruiken. Ik koop niets bij vage websites. Vertrouw ik iets niet kan ik bij bijvoorbeeld Revolut een éénmalig kaartnummer aanmaken dat het 1 maal doet. En kan dan daarna niet meer gebruikt worden. Ook de hoogte van het bedrag kan ik limiteren op dat wat ik kopen wil. Een portemonnee vol met kaarten heb ik niet meer op zak. Alles in mijn telefoon in de Wallet. Dat is waterdicht. Rijbewijs, Emirates ID, ziekteverzekering en alle andere meuk, alles in de telefoon. Loyalty cards in de Stocard app.
  11. Onderstaand filmpje legt het heel goed uit: https://youtu.be/26UA578yQ5g?si=yOOi1gebGKO8_XOx
  12. zonder te vloeken en schelden kun je je eigen mening ook goed uiten. Ga je lopen te vloeken dan is dat een teken van zwakte. Voorbeeld: “the car is broken” of de “the car is fucked” ”de wagen is kapot” of “de wagen is naar de kloten”. Wat is het verschil?
  13. dat kun je niet zo zeggen. 50 Ω is better voor vermogens transport. 75 Ω voor ontvangst van zwakke signalen. Maak je een foute aansluiting dan is dat geen doodzonde, je verliest een paar procent.
  14. Beste mensen, het zal me allemaal een worst wezen. Ik ga lekker een malt 🥃 drinken in het zonnetje en jullie vloeken je maar verrot! Proost!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...